Skip to main content
Ik ben er voor je!   06 14 65 77 96

JAZEKER!

Wat is uitzenden?


Als uitzendkracht werk je op flexibele basis bij een van mijn opdrachtgevers. Bij een wederzijdse klik wordt er regelmatig een vast contract aangeboden, dit wordt ook wel uitgestelde werving en selectie genoemd.

JAZEKER!

Voor uitzendkrachten


Door mijn jarenlange ervaring heb ik een groot netwerk aan bedrijven en kan ik voor jou goed inschatten welk bedrijf goed bij jou zal passen.

Ik kijk verder dan je cv en ga altijd een persoonlijk gesprek aan om jou als persoon goed te leren kennen. Ik ga voor de lange termijn en vind het belangrijk dat jouw kwaliteiten goed tot hun recht komen bij de opdrachtgever. Ook zijn er mogelijkheden tot scholing. Als je dat prettig vindt ga ik eventueel mee naar het sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Jouw salaris zal wekelijks worden uitbetaald en je uren voer je gemakkelijk in via ons systeem.

Leuke vacature gezien, solliciteer dan direct! Met jouw sollicitatie schrijf je je meteen in bij Jazeker-arbeidsbemiddeling. Om te voorkomen dat ik je onnodig teleurstel, stel ik je bij elke vacature eerst een aantal vragen. Zo kom ik snel meer over je te weten en kan ik beter inschatten wat je kansen zijn. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

JAZEKER!

Voor opdrachtgevers


Jazeker arbeidsbemiddeling ontzorgt u in uw zoektocht naar (tijdelijke) extra medewerkers. Ik regel het hele traject van de selectie van kandidaten tot en met een soepele start. Zo kunt u zich blijven focussen op uw dagelijkse business. Door de jarenlange ervaring heb ik niet alleen goed opgeleide mensen in mijn bestand, maar ook een groot en actueel netwerk. Om zo goed mogelijk zicht te krijgen op uw bedrijf kom ik altijd eerst bij u op de werkvloer kijken zodat ik beter kan screenen op de juiste kandidaten.

Ik spreek altijd persoonlijk de eventuele kandidaten om ook de persoon achter het cv goed te leren kennen. En mocht u het op prijs stellen dan kan ik als toehoorder mee naar het sollicitatiegesprek bij u op kantoor.

Ik ben trots op de kwaliteit die mijn kandidaten leveren. Mijn klanten bevestigen dat, bijvoorbeeld in eindgesprekken en reviews. Het komt dan ook regelmatig voor dat één van mijn medewerkers bij een klant in dienst gaat nadat het project succesvol is afgerond. Deze vorm van indiensttreding is dan ook bespreekbaar, zodat uw openstaande vacatures nog sneller worden ingevuld.

JAZEKER

Laten we samenwerken


Jazeker-arbeidsbemiddeling kenmerkt zich door een gestructureerde aanpak en is nauwkeurig, doelgericht, efficiënt, meedenkend en duidelijk.

Chat openen
Vragen?
Hallo, kan ik je helpen?