Skip to main content
Ik ben er voor je!   06 14 65 77 96

JAZEKER!

Wat is PPA?


De Persoonlijke Profiel Analyse (PPA), ook wel disc test van Thomas International is hét toonaangevende online assessment instrument voor de werkgever/HR manager.

De PPA is een schriftelijke en heldere rapportage betreffende het werkgedrag en de persoonlijkheid van een sollicitant of werknemer.

Het is een krachtig instrument om op een snelle, betrouwbare en objectieve wijze het gedrag van iemand in de werksituatie in te schatten en de kernkwaliteiten van een persoon in kaart te brengen.

Een online PPA assessment van Thomas International biedt van een kandidaat een verbluffend goed inzicht in:

  • Sterke- en zwakke punten, kortom de kernkwaliteiten

  • Karaktereigenschappen en gedrag op de werkvloer

  • De motivatie

  • Communicatieve en sociale vaardigheden

  • Voor welke functie is de kandidaat het meest geschikt?

JAZEKER!

Voor wie?


Deze test zet ik vaak in om goed te kunnen zien of de kandidaat die ik geselecteerd heb ook echt goed past bij de functie. Hiermee krijg ik een helder beeld over welke eigenschappen je hebt, hoe je werkhouding is en of je stressbestendig bent. Ook kan bekeken worden wat je sterke punten zijn en wat voor ontwikkelmogelijkheden er zijn.

JAZEKER!

Voor opdrachtgevers


Voor opdrachtgevers zijn er mogelijkheden om deze test in te zetten bij medewerkers die al in dienst zijn. Zo krijgt u goed inzicht in de competentie(s) en de effectiviteit van medewerkers, teams en afdelingen en ziet u ook waar de sterkten en zwakten en het ontwikkelpotentieel van een medewerker, team of afdeling liggen.

Deze test bied ik aan via: PPAonline.nl

JAZEKER

Laten we samenwerken


Jazeker-arbeidsbemiddeling kenmerkt zich door een gestructureerde aanpak en is nauwkeurig, doelgericht, efficiënt, meedenkend en duidelijk.

Chat openen
Vragen?
Hallo, kan ik je helpen?